menu overzicht verlichting LEDsLIGHT van lampen tot installatie < menu < contactformulier   contacteer LEDsLIGHT vragen extra info wij helpen U graag verder      
follow LEDsLIGHT on instagram
follow LEDsLIGHT on facebbo
menu overzicht verlichting LEDsLIGHT van lampen tot installatie
 

info@LEDsLIGHT.be | +32 (0)15 32 35 65 | magazijn Zijpstraat 106b, 2570 duffel (gn winkel, enkel op afspraak)

Extra info nodig, catalogen inkijken? een artikel bestellen? Bezorg ons de artikelcode en U ontvangt een vrijblijvende offerte!

 

naam/name* email*
       
adres / address    
  tel / phone
       
code/ artikel    
     

bericht :

 
 

Lichtadvies / lichtstudie

Wanneer het gaat over licht, denken we in de eerste plaats aan daglicht, de natuurlijke (én gratis) lichtbron. Wanneer daglicht onvoldoende aanwezig is of wegvalt, is extra verlichting nodig onder de vorm van kunstlicht.

Veel mensen onderschatten de effecten van licht op ons lichaam en staan niet stil bij het belang van de juiste verlichting. Dit heeft nochtans positieve effecten op ons bioritme, onze gemoedstoestand en onze productiviteit.

Door de snelle evolutie van lichtbronnen vergt correct lichtadvies heel wat kennis. LEDsLIGHT heeft meer dan 10 jaar ervaring. Wij helpen je graag om al je verlichtingswensen in de praktijk om te zetten!

We kijken samen met u naar een passend lichtplan voor elk type ruimte. Dit doen wij altijd op basis van plattegronden en foto’s. We bespreken dit in een adviesgesprek bij ons op kantoor of wij komen op locatie, wanneer dat gewenst is.

Elk eerste gesprek is volledig kosteloos. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen, de ruimte en de mogelijkheden. Op basis hiervan genereren we verschillende ideeën voor een passende lichtoplossing.

Verdere opvolging van een lichtadvies is verbonden aan verschillende tarieven. Zo willen we onze professionaliteit en kennis waarde geven. Indien u wenst over te gaan tot totale verwezenlijking van uw project door ons, ontvangt u alle kosten terug in de vorm van een korting op de aankoopprijs. Op deze manier is een succesvol advies van ons altijd volledig kosteloos.

Maak uw afspraak voor een gratis eerste gesprek!

De tarieven van onze professionele adviesverlening gelden louter als voorschot en worden in vermindering gebracht bij aankoop.

 

 

 

overzicht verlichting voornamelijk ledverlichting
  menu overzicht verlichting LEDsLIGHT van lampen tot installatie < menu   contacteer LEDsLIGHT vragen extra info wij helpen U graag verder      
follow LEDsLIGHT on instagram
follow LEDsLIGHT on facebbo
menu overzicht verlichting LEDsLIGHT van lampen tot installatie
 
       
binnenverlichting indoorlighting verlichting voor binnen buitenverlichting outdoor exterieur lighting > kantoor > voeding
> pendel > grondspot > ledpaneel > installatie
> tafellamp > spike / bolder > rail > lampen
> muur / plafond > zwembad > lineaire / line > promo
> staanlamp > muur / plafond > sterrenhemel > verhuur
    > stralers  
LEDsLIGHT.be 2007-2019