menu overzicht verlichting LEDsLIGHT van lampen tot installatie < menu < onze visie   contacteer LEDsLIGHT vragen extra info wij helpen U graag verder      
follow LEDsLIGHT on instagram
follow LEDsLIGHT on facebbo
menu overzicht verlichting LEDsLIGHT van lampen tot installatie

 

In 2004 starten LEDsLIGHT.be met de productie van tuinverlichting en grondspots met LED toen nog een sfeer/oriëntatie/bakenverlichting.

Nu is vrijwel de gehele verlichtingsbranche gek op één soort verlichting "LED".

Omwille van duurzaamheid en een combinatie van minder geld te besteden, verandering in wetgeving heeft ervoor gezorgd dat consumenten meer behoefte hebben aan verlichting met een zuinig energieverbruik. Daarnaast is de LED lamp natuurlijk vele malen energiezuiniger dan een gloeilamp. Dit is naast dat het goed is voor je eigen portemonnee, ook nog eens goed voor het milieu. De EU heeft ondertussen kennis dat de afschaffing van de gloeilamp in 2012 een energiebesparing van 40TWh (terawatt hour) per jaar met zich meebrengt. Ofwel het verbruik van 10 miljoen Europese huishoudens.

Naast LED verlichting zijn er natuurlijk ook andere duurzame verlichtingstechnologieën, zoals spaarlampen en halogeen verlichting. Maar, LED-verlichting gaat veel langer mee. Een kwalitatieve spaarlamp kan 12.000 uur meegaan, maar een goede LED lamp kan langer dan 50.000 uur branden. Dankzij de indrukwekkende duurzaamheid en een lange levensduur is LED verlichting een zeer duurzame verlichtingstechnologie.

Sommige verlichtingstechnologieën hebben beperkingen zoals in de toepassing, kleurtemperatuur, of ontwerp. LED verlichting heeft deze problemen niet. LED technologie vindt je terug in straten en huizen en bestrijkt een enorm scala aan kleurtemperaturen van 2200K-6500K en is ondertussen voor vrijwel elke armatuur verkrijgbaar.

Als je eens rondkijkt in je huis zul je zien dat er veel plaatsen zijn waar LED verlichting kan worden toegepast. Van fel licht voor bijvoorbeeld in de keuken op je werkblad, tot LED spots als sfeerverlichting in je huiskamer.

Het staat niet stil en al goed ook, werken met slimme verlichting, sensors, timers, (color)dimbaar etc. heeft een voordeel op alle vlakken.

Heb je nog vragen over LED verlichting? Neem contact met ons op.

 

overzicht verlichting voornamelijk ledverlichting
  menu overzicht verlichting LEDsLIGHT van lampen tot installatie < menu < onze visie   contacteer LEDsLIGHT vragen extra info wij helpen U graag verder      
follow LEDsLIGHT on instagram
follow LEDsLIGHT on facebbo
menu overzicht verlichting LEDsLIGHT van lampen tot installatie
 
       
binnenverlichting indoorlighting verlichting voor binnen buitenverlichting outdoor exterieur lighting > kantoor > voeding
> pendel > grondspot > ledpaneel > installatie
> tafellamp > spike / bolder > rail > lampen
> muur / plafond > zwembad > lineaire / line > promo
> staanlamp > muur / plafond > sterrenhemel > verhuur
    > stralers  
LEDsLIGHT.be 2007-2019